Şehit Metin Arslan Ortaokulu

Belgegeçer : 354 772 14 10
WEB https://sehitmetinarslanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Osmangazi mah. 655 nolu sokak. No 51 Sarıkaya / YOZGAT
VİZYON : Okulumuzla ilgili her türlü bilgiye, okulumuzun internet sitesinden ulaşabilirsiniz. 1 - Okulumuz SARIKAYA merkezdedir. 2 - Öğrenci sayımız 250 3 - Sınıflarımız 14 - 18 öğrenci arasında değişmektedir. 4 - İkili eğitim yapılmaktadır. (5,6,7,8. sınıflar) 5 - 19 derslik, 20 şubemiz bulunmaktadır. 6 - Haftalık ders saatiniz en az 21 saat olacaktır. 7 - Okulumuzda sınıf/şube kapatılmadıkça norm fazlası olmazsınız. 8 – Taşımalı okuldur. 9 - Sarıkaya Merkeze 3 Km mesafede 10 - yozgat Merkeze 80 Km mesafede 11 - Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.kendi imkanlarınız ile geliş gidiş yapılmaktadır.Belediye dolmuşları çalışmaz. 12 – 28 tane okulumuzda çalışan öğretmenlerimiz vardır. 13 - Kiralık ve satılık evler okula yakın yerlerde bulunmaktadır. 14 - Muhtemel boşalacak kadrolarla ilgili öngörümüz yoktur. 15 - Okulumuza tayini çıkan öğretmenlerimizin Halkbank Şubesinden hesap açtırmaları ve İBAN larını okulumuza bildirmeleri gerekmektedir.
MİSYON : Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda.özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine eğitim,öğretim,bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2006
Saatler : 08:40 - 15:25
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Katı yakıtlı kalorifer sistemi
Servis :
Ulaşım : Yürüme ile 20 dk
Yerleşim Yeri : Osmangazi mah. 655 nolu sk. no 51 Sarıkaya/YOZGAT
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez Okul
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :